ANKARA / BEYPAZARI - Faruk Kefelioğlu İlkokulu

Ock

Okulumuz 4. Sınıf öğrencileri ilçemizi gezdiler.Önce yakın çevremizi gezelim doğrultusunda ilçemizde bulunan Yaşayan Müze, Tarih ve Kültür Müzesi,Kent Tarhi Müzesi,Türk Hamam Müzesi ve Gaz Lambası Müzesi'ni gezdiler.Kültürel öğelerimizi yakından inceleme fırsatı buldular. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Ankara'ya yapılan gezide öğrencilerimiz Keçiören Belediyesi Deniz Dünyası ve Evcil Hayvanlar Parkını ziyaret ettiler.Devlet Tiyatroları Pursaklar sahnesinde Pinokyo Oyununu seyrettiler,Maşa ve Koca Ayı animasyon filminin seyrettiler.Gezide emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

1929'da kanun haline getirilen ve 1946'dan itibaren kutlanan Yerli Malı Haftası, yurttaşlarımıza yerli malı kullanmanın, tutumlu olmanın ve yatırım yapmanın önemini hatırlatmak amacıyla her yıl 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanmaktadır.

Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftasının amacı:

•  Tutumun önemini kavratmak.
  •  Küçük yaştan tutumlu olma alışkanlığı kazandırmak.
  •  Yatırımın anlam ve önemini kavratmak.
  •  Tüketim-yatırım ilişkisini açıklamak.
  •  Tüketimde tutumu, tüketimden çok yatırım yapmayı teşfik etmek. Herkesi yatırıma yöneltmek.
  •  Türk mallarını tanıtmak. Yerli malı kullanmanın faydalarını açıklamak. Herkesi yerli malı kullanmaya teşvik ederek yurt ekonomisine katkıda bulunmayı sağlamak.
  •  Sağlıklı, mutlu insanları ile kalkınmış Türkiye yaratmayı görev olarak ilan etmek. Gelecek kuşaklara kalkınmış bir Türkiye bırakmak. Bu güzel yurtta, genç neslin sorumlu ve şerefli yerini almasını sağlamaktır.

Ara

Okulumuz Anasınıfı öğretmeni Simge SARIOĞLU 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında ''Interesting Codıng Basıcs'' E Twinning projesini uygulamaktadır.Proje çalışmalarını okulumuz Web sayfasından,instagram hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Kas

''Öğretmenlerimiz; Ülkemizin aydınlık yarınlarını şekillendirecek nesiller yetiştirme azminde olan kahramanlardır.''  Tüm Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler günü kutlu olsun.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Resim Yarışmasında 1-B Sınıfı öğrencilerinden Yağız BULCA ilçe birincisi ,3-B sınıfı öğrencilerinden Nehir KATIRCI ilçe üçüncüsü olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır fakat Türkiye Cumhuriyeti sonsuza dek yaşayacaktır ve Türk milleti güven ve mutluluğun kefili olan ilkelerle, uygarlık yolunda, tereddütsüz yürümeye devam edecektir.

(Gazi Mustafa Kemal Atatürk)

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılında "Geleceğe Nefes, Cumhuriyet'e Nefes" etkinliğinde Cumhuriyet fidanlarını toprakla buluşturduk.

Ekm

Okulumuzda 100. Yıl Cumhuriyet bayramı etkinlikleri düzenlendi. Cumhuriyet'imizin kuruluşunu coşkuyla kutladık.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Kıymetli velilerimiz Cumhuriyet'in 100. yılını kutlayacağımız Cumhuriyet Bayramı gösterilerimizde sizleri de aramızda görmekten onur duyarız.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında okulumuzda tatbikat yapıldı.Yapılan tatbikatta ve programda emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma günü dolayısıyla okulumuzda program düzenlenerek öğrencilerimizin bu konuda bilinçlenmesi amaçlanmıştır,Anasınıfı öğrencilerimiz ilçemiz hayvan barınağına ziyarette bulunmuşlardır.

E - DERGİMİZE  SİTEMİZDEKİ SOSYAL MEDYA SEKMESİ ÜZERİNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ...

Ock

İLÇEMİZ GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRÜ SAYIN ÖZGÜR BEDİZ EŞLİĞİNDE OKULUMUZDAN İLÇE SPORCU ALT YAPISINI OLUŞTURMAK AMACIYLA SEÇMELER YAPILDI.