ANKARA / BEYPAZARI - Faruk Kefelioğlu İlkokulu

Nis

İlçemizde düzenlenen Atletizm  Turnuvasına katıldık. Emeği geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

İlçemizde düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları  Turnuvasına katıldık. Emeği geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

İlçemizde düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasına katıldık. Emeği geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 22-26 Mart Orman Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler yaptık, fidan dağıttık. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Doğa bilinciyle nice nesillere!

Mrt

Kömür İşletmeleri Anonim Şirketi(KİAŞ) tarafından ilçemiz okullarına hediye edilen İngilizce Görsel Eğitim Setlerinin kurulumları tamamlanmış olup,Beypazarı İlçe Kaymakamımızın Sayın Vedat YILMAZ'ın katılımlarıyla açılışı yapılmıştır.Hediye edilen İngilizce Eğitim Setleri ve kutu oyunlarını okulumuza ulaştıran ,öğrencilerimizle buluşmasını sağlayan Kömür İşletmeleri Anonim Şirketi Müdürü Süleyman KARAKOÇ'a ,İlçe Belediye Başkanımız Sayın Tuncer KAPLAN'a ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Adem USLU' ya tüm okullarımızın öğretmen ve öğrencileri adına teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi, geçmişi şan ve şerefle dolu yüce milletimizin bütün zorlukların üstesinden gelerek yeniden şahlandığı, tüm dünyaya "Çanakkale Geçilmez!" dedirttiği unutulmaz zaferdir. Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale'de destan yazan kahramanlarımızın, bugünün Türkiye'si için canını hiç düşünmeden feda ederek makamların en yücesine kavuşan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

İstiklal Marşı aziz Türk milletinin büyük bir azim ve fedakârlıkla vermiş olduğu gerçek bir kahramanlık öyküsüdür. İstiklal Marşımız; milletimizin bağımsızlık yolculuğunu, gönül yüceliğini, manevi değerlerini, milli kimliğini, vatan sevgisini en müstesna biçimde anlatan eşsiz bir eserdir.

Bizimde duamız Bayrak şairimiz ile aynıdır. "Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazılacak günleri göstermesin."

TBMM tarafından kabul edilişinin 103. Yıl dönümünde İstiklal Marşımız gibi bir destanı yazdırarak bizlere istiklalimizi ve istikbalimizi sağlayan başta cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşları olmak üzere, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, aramızdan ayrılan gazilerimizi ve vatan şairi Mehmet Akif Ersoy'u sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla İlçemize gelen ''Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi' ni ziyaret ettik.

Mrt

Okulumuzda ''Deprem Haftası'' kapsamında  ilçemiz geneli afet ve acil durum tatbikatı yapıldı.

Şbt

Ulusal ve İl düzeyindeki yarışmalarda okulumuzdan katılım sağlayan ve derece alan öğrencilerimize Beypazarı Kaymakamı Sayın Vedat YILMAZ tarafından ödül verildi.Sayın Kaymakamımıza öğrencilerimize verdiği destek  ve güven için teşekkür ederiz.

Şbt

Beypazarı İlçe Emniyet  Müdürlüğü trafik ekipleri tarafından okulumuz öğrencilerine trafik eğitimi verildi.

Ock

2023/2024 Eğitim Öğretim yılının  1. Dönemini tamamladık. Öğrencilerimiz karnelerini aldılar. Karne töreninde konuşma yapan okul müdürümüz Sayın Adil DOĞAN,başarılı ve verimli bir dönemi geride bıraktığımızı ifade ederek tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize güzel bir tatil temennisinde bulundu. Sevgili öğrencilerimize,değerli meslektaşlarımıza mutlu bir yarıyıl tatili diliyoruz.

Ock

''Etkinlik Haftası'' kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler yaptık. Eğlendik, güldük, oynadık, öğrendik. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz 4. Sınıf öğrencileri ilçemizi gezdiler.Önce yakın çevremizi gezelim doğrultusunda ilçemizde bulunan Yaşayan Müze, Tarih ve Kültür Müzesi,Kent Tarhi Müzesi,Türk Hamam Müzesi ve Gaz Lambası Müzesi'ni gezdiler.Kültürel öğelerimizi yakından inceleme fırsatı buldular. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Ankara'ya yapılan gezide öğrencilerimiz Keçiören Belediyesi Deniz Dünyası ve Evcil Hayvanlar Parkını ziyaret ettiler.Devlet Tiyatroları Pursaklar sahnesinde Pinokyo Oyununu seyrettiler,Maşa ve Koca Ayı animasyon filminin seyrettiler.Gezide emeği geçen herkese teşekkür ederiz.