ANKARA / BEYPAZARI - Faruk Kefelioğlu İlkokulu

Faruk Kefelioğlu İlkokulu

AYVAŞIK MAH. ŞAİR HASAN HÜSEYİN YURDABAK CAD. NO: 6/1 BEYPAZARI / ANKARA
Vizyon
•Öğrencinin merkezde olduğu •Öğrencinin eğitim sürecine etkin biçimde katıldığı, •Gelişimi teşvik edici, •Araştırma ve sorgulamayı özendirici, •Farklı ilgi ve yeteneklerin gelişimine olanak tanıyan, •Ezberlemek yerine içselleştirmeyi, bilginin gerçek yaşamla örtüşerek kazanılmasını, öğretmekten çok öğrenme ortamlarının oluşturulmasını ilke edinmiş, •Bireyin çok yönlü gelişmesine olanak tanıyan, •Bilgiyi doğrudan aktarmak yerine kaynağına ulaşmada rehberlik edilmesini hedef almış eğitim anlayışı benimseniyor.
Misyon
•İçinde yaşadığı topluma kolaylıkla uyum sağlayabilecek biçimde esnek ve donanımlı, •Sorgulayabilen, araştırıcı, •Özgürlüklerini sonuna kadar kullanırken sınırlarının da bilincinde olan, •Ulusal değerlerini özümsemiş ve bunları evrensel boyutlara taşıyabilen, •Özgüveni gelişmiş, toplum karşısında kendisini ifade edebilen, •Karar verebilen ve sonuçlarına katlanabilen, •Kendisi ve yaşadığı toplumla barışık, sosyal, •Yüzyılın gerektirdiği teknik ve teorik donanıma sahip, •Ana dilini ve en az bir yabancı dili etkin biçimde kullanabilen, •Teknolojik gelişimi yakından izleyen ve kullanabilen 21. yüzyıl insanı yetiştirmektir.
Başarılar
OKULUMUZ 1993 TARİHİNDEN BERİ HİZMET VERMEKTE OLUP ÇOK BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATMIŞTIR.
Ulaşım
OKULUMUZUN BEYPAZARI DOLMUŞLARI İLE GELİNDİĞİNDE TAM ÖNÜNDEN GEÇİLMEKTEDİR.D140 OTOYOLUNA DA ÇOK YAKIN OLMASINDAN DOLAYI ANKARADAN GELEN OTOBÜSLERLEDE GELİŞ ÇOK KOLAYDIR.
ŞEHİR İÇİ OĞUZKENT DOLMUŞLARI OKULUMUZUN ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR.
AYVAŞIK MAHALLESİ ŞAİR HASAN HÜSEYİN YURDABAK SOKAK NO:6 BEYPAZARI-ANKARA
3 Km
OKULUMUZDA SPORTİF FAALİYETLER YÜRÜTÜLMEKTEDİR.
OKULUMUZDA BİLİMSEL ETKİNLİKLER YÜRÜTÜLMEKTEDİR.
OKULUMUZDA PROJE ÇALIŞMALARI YÜRÜTÜLMEKTEDİR.
OKULUMUZDA YURT DIŞI PROJE ÇALIŞMALARI YÜRÜTÜLMEKTEDİR.